Voluntariat

Activităţile în cadrul AVE Copiii sunt diverse şi interesante.
Poţi voluntaria în birourile AVE Copiii dacă vrei să ne ajuti în pregătirea campaniilor de strângere de fonduri sau poţi lucra direct cu copiii la Centrul de zi „Divertis”.
Ne poţi ajuta în promovarea mesajelor către publicul larg prin activităţi jurnalistice sau iţi poţi face chiar practica în cadrul AVE Copiii. Activitatea noastra este diversă şi suntem siguri că vei găsi locul potrivit în echipa noastră.

Dacă esti interesat să devii voluntar AVE Copiii trimite-ne o scrisoare de intenţie în care sâ ne spui ce activitâţi ţi s-ar potrivi şi care este disponibilitatea ta, precum şi CV-ul tău, la adresa: office@avecopiii.md

Îţi mulţumim şi te aşteptăm cu drag alaturi de noi! Echipa AVE Copii

Printre actualii voluntari este şi Chiara Cavalletti din Italia. Chiara a absolvit Universitaea “G. Marconi” de la Roma şi este magistru în pedagogie. Are experienţă didactică în domeniul socio-educativ, în special cu minori străini, copiii cu întârziere cognitivă, minorii hiperactivi, copiii cu dificultăți de limbaj şi copiii cu risc de delincvență.
Pe parcursul a şase luni, cât va sta în Moldova, Chiara va promova incluziunea prin activități educaționale specific, pentru a remedia dificultățile academice specifice minorilor.
Chiara vrea, de asemenea, să cunoască tradiţiile şi modul nostru de viaţă şi chiar să înveţe limba română.img_2885

img_2452